Menu
 

SDS på konsulentbasis

SDS udarbejdet af eksperter i et ekspertprogram


Udarbejdelse af sikkerhedsdatablade er en kompleks og vigtig opgave. Det handler både om sikkerhed og virksomhedens image. Det er en opgave, som man kun må løse, hvis man er kvalificeret til det. Det er faktisk et lovgivning krav. Derfor er der mange, som vælger at udlicitere udarbejdelsen af deres sikkerhedsdatablade.


Lave priser, høj kvalitet


Der er mange, som tilbyder at hjælpe, men CHYMEIA ApS har en helt særlig konkurrencefordel. Vi anvender nemlig vores egen software AlphaOmega til arbejdet. Det er markeds fortrukne og mest automatiserede løsning. Den tid vi sparer med AlphaOmega betyder, at kan vi tilbyde mere kvalitet for pengene. Indtastning og kontrol foretages af erfarne kemikere og konsulenter i kemikalierådgivning. I får SDS udarbejdet af eksperter i et ekspertprogram.


Fleksibilitet


Vores løsning giver jer også mulighed for løbende at skifte mellem konsulentløsning og licens(software)løsning. I kan således altid vælge den løsning, der passer bedst til jer på et givent tidspunkt. Det kan ske helt uden tab af data.

Se eksempler på SDS.

Guide

Hvis man skal sammenligne flere leverandører af konsulentudarbejdede sikkerhedsdatablade, så kan man hente hjælpe i denne liste med forskellige vurderingsparametre: 

PDF-Icon Download her.

Book en tid

Bestil et uforpligtende tilbud eller kontakt os med en uforpligtende forespørgsel på info@chymeia.dk eller på tlf. 72 40 16 22.