Menu
 

APB software

Når medarbejdere skal beskyttes bedre


AlphaOmega er en APB-løsning for dem, der ønsker at beskytte deres medarbejdere bedre og skabe værdi med deres kemikaliestyring.

Arbejdspladsbrugsanvisning og etiketter: Udarbejdelsen af arbejdspladsbrugsanvisninger og etiket er automatiseret. Databladene kan i én og samme proces udarbejdes i flere formater (en lang, en kort og en meget kort version).

Kemikaliestyring og stof-data: I AlphaOmega har virksomheden sin egen substans-database, og får dermed mulighed for at lave en egentlig kemikaliepolitik og risikostyring. Det giver mulighed for en række fordele og besparelser.

Egne blandinger: Mulighed for beregning af klassificering på egne blandinger. AlphaOmega indeholder en af meget få CLP beregningsfunktioner på verdensplan. En beregningsmotor der også bruges af Miljøstyrelsen.

Kontrolfunktioner: Mulighed for at rydde ud i andres fejl med indbyggede kontrolfunktioner.

Opdatering: En meget automatiseret opdateringsfunktion betyder sparet arbejde og bedre sikkerhed for medarbejdere.

  • Se flere unikke fordele i AlphaOmega her.

  • Se mere om kemikaliestyring her.
CHYMEIA ApS lancerer en helt ny generation af software til sikkerhedsdatablade og kemikaliestyring - med støtte fra Markedsmodningsfonden - Læs mere

gazelle 2014 with white background

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Banner Klovnesponser 2017

gazelle 2015 with white background